Wednesday, July 14, 2010

What Stores Do Layaways

cooking class on 12 July 2010


On 12 July, the second Monday of each month, we made the monthly Italian home cooking lesson in Kokura, Fukuoka
in the province. Generally, this lesson we make the third Monday of the month, but the third Monday in July
and feasts, and "Umi no hi" (day of the Sea)
preparations, such as al solito, sono iniziati alle 12:50, la lezione alle 13:30 e si è protratta fino alle 16:30 circa.
Eravamo in 12, tutte donne. I 2 maschi che partecipano alla lezione erano assenti.

Stiamo cercando di realizzare ricette regionali, anche se non sempre le attrezzature e gli ingredienti sono i più idonei.


Menu
- Pizza al taglio a lunga lievitazione
- Supplì
- Pomodori ripieni con insalata verde


Pizza al taglio a lunga lievitazione

340 gr di farina di forza
270 gr di acqua
semola rimacinata qb
1 cucchiaino di olio evo
3 g of freeze-dried yeast 1 teaspoon salt

3 ~ 4 small tomatoes
mozzarella, basil bacon



In a bowl mix with a spoon, flour, water, yeast, oil and salt.
Cover the bowl and set aside for 10 minutes.
So, on a floured work surface with semolina, make folds the dough.
Put in bowl, cover and leave in the fridge, in the least cold for 24 hours.


The next day, roll out the dough and place it in a pan covered with parchment paper just oiled.
Squeeze the tomatoes and blend, salt lightly and spread sull'impasto.
Bake at 250 ° C for 15 minutes in the lower part of the oven, move the pan in the upper part,
cook another 10 minutes.

Add mozzarella on pizza, bacon, a little olive oil and put in the oven for a few minutes.
Before serving, garnish with basil.

With double dose we have made four pizzas: one with rosemary and salt, two with bacon and mozzarella and a
pormaggio with pizza and bacon.



Suppl

200 gr di maiale
olio evo
carota, sedano, cipolla (un cucchiaio per uno, grattugiati)
foglie d'alloro
vino bianco
pomodori da sugo
300 gr di riso bollito (va bene anche del risotto avanzato)
formaggio filante
1 uovo
farina, pangrattato
sale, olio per friggere


Soffriggere in 2 cucchiai d'olio, carota, sedano e cipolla, unire la carne macinata a punta di coltello, il sale
e far cuocere.

Sfumare con vino bianco, quindi unire pomodoro e alloro. Far cuocere per 20 minuti circa.
Soffriggere in 1 cucchiaio d'olio e poco burro, alcune fettine onion, add rice and stir.
Add the sauce and cook. Turn off the gas and let cool.



Wet hands, put some rice, and enter the hollow melted cheese, close-shaped ball.

Pass the rice balls in flour, beaten egg and lightly salted, and finally in breadcrumbs.
Fry in hot oil.



Stuffed tomatoes with green salad

1 pomodoro a testa
tonno, acciughe, olive verdi, capperi,
origano e erbe aromatiche
olio evo,
maionese
sale
insalata verde


Tagliare la parte superiore dei pomodori, svuotarli e salarli leggermente, farli sgocciolare capovolti.

Tritare olive, capperi, acciughe e tonno. Unire origano e maionese, mescolare e riempire i pomodori.

Guarnire con erbe aromatiche, mettere la calotta al pomodoro e lasciare in frigo per 1~2 ore.
Servire su un letto di insalata condita con olio e sale.

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And now, you mangiaaaaaaaa !!!!!! Finally!!




Today, the menu was a great success! They were all enthusiastic. And, as always, we enjoyed very much.

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