Wednesday, June 16, 2010

Rose Mcgowan Undressed



Forget the calories!

To lose weight simply introduce fewer calories than you consume. How many times have we heard this phrase? This concept is simple enough to understand how difficult. In reality there are several areas where diets are too strict not always the most effective way to weight loss, Let us examine the causes.


calorie dimagrimento

FALL IN THE BASAL METABOLISM

A 'excessive caloric restriction results in the reduction of basal metabolism and the body gets used to survive on less calories, lowering his duties. This phenomenon results: decrease in energy for daily activities, chronic fatigue, decreased libido, decreased muscle mass. An example? Assume that our daily caloric consumption of 2000 kcal is and we plan our diet in order to provide 1800 Kcal per day. The results do not wait and we begin to lose the first Kg and after about 30-40 days, however, we note that the progress will stop and further reduce our caloric intake until it is at 1600 Kcal. And even in this case after the first positive results we see a cessation of progress. Further reduce our caloric intake? If you want you can, but the diet will become more restrictive and difficult to seguire. Il nostro metabolismo basale diminuirà sempre più, i muscoli si presenteranno sempre più flaccidi ed il nostro corpo tenderà sempre più ad ottimizzare l'apporto calorico fornito dalla dieta. Basteranno poche saltuarie abbuffate per annullare ogni ulteriore calo di peso corporeo.


CALCOLO PRECISO DEL FABBISOGNO ENERGETICO QUOTIDIANO

Non è così facile calcolare con esattezza il fabbisogno energetico quotidiano, specie per chi conduce una vita intensa e sregolata. Le continue variazioni dello stile di vita ( sonno , alimentazione, attività lavorativa e sportiva) incidono molto sul fabbisogno calorico totale. Inoltre il metabolismo basale viene spesso calcolato in base a valori prestabiliti senza tener conto della composizione corporea, delle abitudini alimentari, del sesso e dell'età del soggetto.


TUTTE LE CALORIE FANNO INGRASSARE IN EGUAL MISURA?

Il TID (azione dinamico specifica degli alimenti) rappresenta l'energia spesa dall'organismo per digerire, assorbire ed utilizzare il cibo introdotto con la dieta. Il TID varia in base al tipo e alla quantità di macronutrienti come riportato nella seguente tabella.


Macronutriente Fats Carbohydrates Protein Alcohol
TID (%) 0-3% 5-10% 20-30% 10-30%

Source: Acheson KJ, Westerterp KR 1983, 1999


An individual who consumes in their diet mainly proteins therefore needs about 20-30% more energy than a person who consumes mainly fat (assuming that the two subjects have the same body composition, the same lifestyle , age, sex, etc...)

also the calories coming from some food sources more conducive to accumulation of body fat than others (see: maintain constant blood sugar ). For example, the calories from sweets and simple sugars from cause more fat gain than calories from other food sources such as frutta, verdura, carne e pesce .

Tra l'altro un pasto ricco di proteine e grassi aumenta il rilascio duodenale di colecistochinina ( CCK ) una sostanza in grado di stimolare il senso di sazietà .


UTILIZZO DELLA BILANCIA PER PESARE LE QUANTITÀ DI OGNI SINGOLO ALIMENTO.

Dover ricorrere al peso preciso degli alimenti per rispettare l'introduzione calorica rappresenta uno dei maggiori ostacoli al calo ponderale. Sebbene questo aspetto sia molto importante, risulta di difficile e noiosa attuazione in quanto costringe l'individuo ad adattare la propria alimentazione balance. In addition there are variations in the composition of individual foods (eg, a apple can be more or less mature, fillet of beef can be more or less fat) that frustrate any attempt to comply with the precision required by the scheme calorie diet.


CALORIES AND WEIGHT LOSS IN CONCLUSION:

although the bond energy is fundamental to the success of any diet program, must not become the most important food in appearance. Caloric restriction should only be a characteristic of the diet that must take into account many other aspects, sometimes more important, a simple review of the calories.

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